Deniz Restaurant
Welcome

RESERVATION

Deniz Restaurant
Welcome

RESERVATION

Deniz Restaurant
Welcome

RESERVATION

Deniz Restaurant
Welcome

RESERVATION

You 96,534 are visiting

YEMEK TARİFLERİ

DENİZ ÜRÜNLERİ GÜVEÇ


MALZEMELER

50 GR ARİDES

50 GR AHTAPOT

50 GR KALAMAR

50 GR SÜBYE

20 CL ZEYTİNYAĞ

2 DİŞ SARIMSAK

2 DOMATES

2 BİBER

4 ADET TAZE MANTAR

50 GR KAŞAR PEYNİR (RENDE)

 

 

HAZIRLANIŞI :

 

ZEYTİN YAĞ TEFLON TAVADA KIZDIRILIR SIRASI İLE HAŞLANMIŞ AHTAPOT,KARİDES,KALAMAR,SÜBYELER SARIMSAKLAR BİBER DOMATESLER MANTARLAR SOTELENİR

1 ÇAY BARDAĞI SU İLAVE EDİLİP KAPAK KAPATILIR. KISIK ATEŞTE 10 DK KAYNATILIR. DAHA SONRA GÜVECE ALINARAK ÜZERİNE KAŞAR PEYNİRİ SERPİLİP KIZGIN FIRINDA KAŞAR PEYNİRİ KIZARINCAYA KADAR BEKLETİLİP SERVİS YAPILIR.