Deniz Restaurant
Welcome

RESERVATION

Deniz Restaurant
Welcome

RESERVATION

Deniz Restaurant
Welcome

RESERVATION

Deniz Restaurant
Welcome

RESERVATION

You 75,606 are visiting

YEMEK TARİFLERİ

ŞEVKET’İ BOSTANLI BALIK KAVURMA


ŞEVKET’İ BOSTANLI BALIK KAVURMA

 

MALZEMELER   :

-------------------------

 

400 GR FİLETO BALIK KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ

300 GR ŞEVKETİ BOSTAN 45 DAKİKA HAŞLANMIŞ

100 GR KREMA

1 ÇAY KAŞIĞI KURU FESLEĞEN

2 ÇORBA KAŞIGI SOYA SOSU

1 DİŞ SARIMSAK

½ ÇAY BARDAĞI ZEYTİN YAĞI

 

 

 

YAPILIŞI          :

----------------------

 

FİLETO BALIKLAR KIZGIN YAĞDA 3 DAKİKA UNLANARAK PİRİŞİLİR

 

AYRI BİR TAVADA ZEYTİNYAĞI KIZDIRILIR VE ŞEVKETİ BOSTANLAR DOĞRANMIŞ SARIMSAK İLE KAVRULUR. ÖNCEDEN PİŞİRDİĞİMİZ FLETO BALIKLAR İLAVE EDİLİR SIRASI İLE FESLEĞEN , SOYA SOS VE KREMA İLAVE EDİLİR , 2 DAKİKA KAYNATILARAK KREMA SOPS HALİNE GELİNCE SICAK OLARAK SERVİS YAPILIR.