Denizden gelen lezzet sloganı ile çeşitli deniz mahsüllerini kaliteli ürün ve kaliteli hizmetle sunma anlayışı ile 30 yılı aşan tecrübesi ile hizmet vermekte olan Deniz Restaurant, İzmir l. Kordon'un en güzel manzarasına sahiptir. Kuruculuğunu ve işletmeciliğini Yılmaz Ramazan Çelikkaya önderliğinde, oğulları Metin, Ercan ve Sabri Çelikkaya üstlenmiş olup 1981 yılından günümüze aynı kalitede hizmet vermeye devam etmektedir. Kış sezonunda, 150 kişi kapasiteli Büyük Salonu ve 50 kişi kapasiteli Küçük Salonu bulunan Deniz Restaurant'ın yaz sezonunda, deniz manzaralı 200 kişi kapasiteli açık havada balık yeme zevki veren bahçesi bulunmaktadır. Çeşitli yayın organları ve profesyonel gurmeler tarafından Türkiye'nin en iyi balık restaurantı ve Türkiye'nin en iyi balık mezesi ve Türkiye'nin en iyi kalamarı'nı sunan restaurant olarak, çok kez birincilik ve çeşitli ödüller kazanmıştır. İş dünyasının değerli iş adamlarını bir araya getiren, iş yemekleri, grup yemeklerinin yanında aileniz ile birlikte baş başa balık yeme imkanı sunan Deniz Restaurant, ünlülerinde uğrak yeri olma durumundadır. Müdavimleri arasında sinema, müzik, spor, tiyatro, edebiyat dalında tanınmış ünlü kişiler de bulunmaktadır. Değerlerimiz: DENİZ RESTAURANT adının gururla ve onurla geleceğe taşınması, kalite yönetimi politikasının temelini oluşturmaktadır. DENİZ RESTAURANT'ın hedefi, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayacak ürünleri ve hizmeti sunarak, ilk tercih edilen marka olmaktır. Yönetim ve 45 çalışanı ile belirledikleri bu hedefe eğitim, hijyen ve yeniliklere ulaşabileceklerdir. " Müşteri isteklerine ve kalite standartlarına uygun, " Hijyenik şartlarda, " Günlük taze lezzetler sunmak, " İstenilen teslim süresinde üreterek, " Kaliteli bir şekilde servis yaparak, " Müşteri memnuniyetini sağlamaktır.
MUTLU MÜŞTERİ
KAPASİTE
İZMİRDE TEK