Deniz Restaurant, which has been providing service over 30 years of experience with the motto "The flavour from sea", combining the seafood with quality product and service, looks onto the most beautiful view of Izmir's 'Kordon'. The restaurant was founded and has been managed by Metin, Ercan an...
moreKuver, Mevsim Salata, Beyaz Peynir, Mevsim Zeytinyağlı İki Çeşit, Kalamar Tava, Deniz Börek, Balık Köfte, Mevsimine Göre Üretim Balık, Tatlı veya Meyve
moreKuver, Mevsim Salata, Beyaz Peynir, Mevsim Zeytinyağlı İki Çeşit, Kalamar Tava, Karides Tava, Deniz Puf, balık şiş, fileto balık, - Çipura veya Levrek, Tatlı veya Meyve
moreHaftada Kaç Kez Balık Tüketmeliyiz?
Birçok kişinin yeteri kadar tüketmediği aslında besin değeri açısından en önemli besinlerin arasında yer alan balığı haftada 2 kez tüketmeliyiz.
Yapılan araştırmalar da düzenli olarak balık tüketmenin hem fiziksel hem de ruhsal sağlığımıza iyi geldiğini gösteriyor.
Balığın bollaştığı bu aylarda balık tüketimini artırarak kilo kontrolünüze de yardımcı olabilirsiniz.
Neden Balık Tüketmeliyiz, Balığın Faydaları Nelerdir ?
Omega 3 bakımından zengin olan balık beyin hücrelerimizin yenilenmesine katkı sağlamaktadır.
Depresyon, hafıza kaybı, alzheimer, şizofreni gibi sorunların önlenmesine de yardımcı olur.
İçerisinde fosfor ve A vitamini bulunduran balık göz sağlığı için bilinenden çok daha önemlidir. Haftada 2 kere tüketilen
more