MALZEMELER
50 GR ARİDES
50 GR AHTAPOT
50 GR KALAMAR
50 GR SÜBYE
20 CL ZEYTİNYAĞ
2 DİŞ SARIMSAK
2 DOMATES
2 BİBER
4 ADET TAZE MANTAR
50 GR KAŞAR PEYNİR (RENDE)
HAZIRLANIŞI :
ZEYTİN YAĞ TEFLON TAVADA KIZDIRILIR SIRASI İLE HAŞLANMIŞ AHTAPOT,KARİDES,KALAMAR,SÜBYELER SARIMSAKLAR BİBER DOMATESLER MANTARLAR SOTELENİR
1 ÇAY BARDAĞI SU İLAVE EDİLİP KAPAK KAPATILIR. KISIK ATEŞTE 10 DK KAYNATILIR. DAHA SONRA GÜVECE ALINARAK ÜZERİNE KAŞAR PEYNİRİ SERPİLİP KIZGIN FIRINDA KAŞAR PEYNİRİ KIZARINCAYA KADAR BEKLETİLİP SERVİS YAPILIR.